Over PUUR Training

PUUR Training is een samenwerkingsverband van ervaren en bevlogen trainerprofessionals. Wij willen een cruciale bijdrage leveren aan succesvolle veranderingstrajecten in alle lagen van een organisatie.

Wij begeleiden organisaties en hun teams. Onze incompany trainingen zijn op maat en afgestemd op jullie vraag en wensen. We bieden een afwisselend programma waar jullie aan de slag gaan met leiderschap, communicatie, loopbaan en persoonlijke effectiviteit. Jullie leerdoelen staan centraal. Elke organisatie heeft z’n eigen cultuur, eigen geschiedenis en ontwikkelingsfasen. Wij werken op alle lagen van een organisatie en zowel op het niveau van de individuele medewerker alsook op het niveau van teams.

We kennen allemaal het gevoel dat er iets niet klopt binnen de organisatie en/of het team. We kunnen dit negeren en doorgaan, maar wij kunnen er ook systemisch naar kijken. Dat wil zeggen dat we uitzoomen en naar het grotere geheel kijken. Hierdoor wordt het onderscheid, tussen wat zichtbaar is in de bovenstroom en wat niet zichtbaar is in de onderstroom, helder. De onderstroom is vaak wel voelbaar. Door systemisch te kijken kunnen verrassende nieuwe inzichten en antwoorden ontstaan waardoor het weer gaat stromen binnen de organisatie en in teams.

We geloven dat persoonlijke groei versneld wordt door samen te leren en ervaren. Doordat je met je team een training volgt vergroot je het onderlinge begrip. Je leert elkaar beter kennen.

Visie & missie

Onze missie is dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan, dat ze hun talenten kunnen inzetten en hun potentieel volledig realiseren. Hier dragen we aan bij door trainingen te verzorgen waarbij we naar het geheel kijken, zowel de individuele medewerker als het team en de organisatie. Dit doen we vanuit onze waarden oprechte aandacht, verbinding, echtheid en humor. 

Onze visie is dat we dit aanbieden in een veilige werkomgeving waar mensen geinspireerd worden om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Tools & methodes

We hebben een brede kennis van verschillende tools en methodes in huis. Een greep uit ons aanbod:

Systemisch werk, MBTI, Transactionele analyse, Voice Dialogue, Ontwikkelingsgericht Coachen, Supervisie en Intervisie

Onze pijlers voor duurzame ontwikkeling zijn:
• We gaan uit van de autonomie van de deelnemer
• Potentieel en plezier
• Leren door te reflecteren en te ervaren

Wil je onderzoeken wat bij jouw team en organisatievraagstuk aansluit? Dan komen wij graag langs voor een kennismakingsgesprek.